Estrena: 11-14 de Juliol del 2019, Teatre del CCCB, Barcelona. / Temporada: 21-24 de Novembre del 2019, Teatre Lliure.

9 actors i actrius, ex-alumnes de l’Institut del Teatre de Barcelona, pugen a l’escenari amb la única consigna de fer allò que van estar estudiant durant quatre anys: riure i plorar, i de fer riure i plorar amb ells al públic. FLAM és el desplegament de la tecnologia de l’art dramàtic sense cap justificació narrativa o moral, és pur virtuosisme. I, com passa quan la virtut esdevé obsessió, el que és arabesc i figura, esdevé abjecció. Les escenes són memes i el teatre es converteix en el Fitness Center de les emocions.

 

EQUIP

Una peça de Roger Bernat / FFF / ITteatre.
Dramatúrgia: Roberto Fratini. Cap tècnic: Txalo Toloza. Ajudant de direcció i dramatúrgia: Nicolás Jongen. Intèrprets: Marta Borràs, Antoni Mas, Adrià Ardila, Hodei Arrastoa, Alba Duño, Eva Ortega, Alba Aloy, Mireia Lorente-Picó i José Luís Oliver.
Escenografia: Roger Bernat. Il·luminació: Ana Rovira. Ajudant d’il·luminació: Núria Vila. Vestuari: Adriana Parra. So: Cristóbal Saavedra. Alumna en pràctique MUET: Nadinka Flores. Observadora: Joana Castellano.
Coordinació d’FFF: Helena Febrés Fraylich. Coordinació d’ITteatre: Ramón Simó i Pepelú Guardiola.
Producció: ITteatre – Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Co-productors: Grec Festival de Teatre, CCCB, Festival Tercera Setmana de València i Elèctrica Produccions. Amb la col·laboració de: Teatre Principal (Olot), Teatre Alegria (Terrassa) i Teatre Laboratori (Vic).

Foto: Helena Febrés